Pană de curent la Spitalul Floreasca. Unitatea a fost alimentată o oră de generatoarele proprii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparatura medicală şi blocurile operatorii au fost alimentate aproape o oră de cele trei generatoare ale spitalului FOTO: Marian Iliescu
Aparatura medicală şi blocurile operatorii au fost alimentate aproape o oră de cele trei generatoare ale spitalului FOTO: Marian Iliescu

Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală a rămas marţi, în jurul orei 17.00, fără curent electric. Aparatura medicală şi blocurile operatorii au fost alimentate aproape o oră de cele trei generatoare ale unităţii. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Bogdan Opriţa, defecţiunea a fost remediată în jurul orei 17.49.

UPDATE 18.26 „Activitatea spitalului nu a fost afectată în niciun fel. Cele trei generatoare au făcut faţă până a venit curentul, în jurul orei 17.49” , a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

UPDATE 18.09 Potrivit reprezentanţilor Enel, întreruperea survenită în zona Calea Floreasca din Capitală s-a produs, probabil, din cauza unei defecţiuni la unul dintre blocurile din zonă.

O echipă de intervenţie a Enel s-a deplasat la faţa locului şi face verificări, în vederea remedierii problemei.

"Generatorul nu poate susţine decât secţiile de terapie intensivă şi blocul operator", a declarat managerul spitalului, Radu Macovei, citat de Mediafax. "O astfel de problemă poate fi foarte gravă, deoarece generatorul spitalului nu poate acoperi toate zonele spitalului", a mai spus Macovei.

Directorul spitalului a adăugat că abia miercuri vor putea fi evaluate consecinţele întreruperii alimentării cu energie electrică de la reţeaua publică timp de aproximativ 60 de minute.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite