O nouă percheziţie la sediul Pro Lex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La zece zile de la percheziţiile efectuate la sediul social al Sindicatului "Pro Lex", vineri ofiţerii Inspectoratului General de Poliţie au efectuat o nouă percheziţie, în căutare de documente contabile.

Vasile Lincu, liderul sindicatului susţine că documentele respective se află deja în posesia ofiţerilor.

„Le mai au în copie xerox de trei ori, le-am dat şi la poliţie, şi la Gardă (Financiară – n.r.), şi la expertul contabil. Acum e a patra oară şi le-am dat în original pentru că percheziţia era pe o cameră, secretariatul, şi nu pe camerele unde ar fi trebuit să ajungă. Pentru că nu avem nimic de ascuns le-am dat încă o dată”, a declarat Vasile Lincu pentru alfa news.

Nu e o surpriză, a fost o greşeală, trebuiau să le ridice acum două săptămâni, dar au greşit adresa, ca şi acum de altfel. Ca să nu mai vină şi a treia oară, am zis să le dăm. Măcar de s-ar termina mai repede. Conflictul acesta e vechi”, spune Lincu.

Liderul Pro Lex Vasile Lincu susţine că în ziua percheziţiilor  i-a fost luat calculatorul, deşi inspectorii spuneau că ceea ce îi interesează ete contabilitatea. "Pe calculator aveam mai multe chestii, unele care sunt informaţii şi nu pot să le spun”, a declarat Lincu.

Noua percheziție survine după ce în emisiunea “Deschide lumea” de la Realitatea TV de joi seară, Lincu a prezentat cazul unor garnituri de tren cu produse petroliere care au părăsit România în 2008 dar nu au mai ajuns în țara de destinație.

Citiţi şi:

Vasile Lincu: Trenuri cu produse petroliere s-au "evaporat" la graniţa cu Ucraina

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite