Momentul în care o petardă aterizează direct sub o mașină: „Voi știți cum se distrează copiii voștri?“ VIDEO

0
Publicat:

O postare publicată în mediul online aduce în prim-plan distracția „nevinovată” a copiilor din aceste zile, dar care poate avea urmări grave. Copii care se joacă printre blocuri și aruncă petarde, la întâmplare. Una dintre ele aterizează direct sub o mașină.

Unul dintre copii a aruncat o petardă sub mașină FOTO Captură video
Unul dintre copii a aruncat o petardă sub mașină FOTO Captură video

„Părinți, voi știți cum se distrează copiii voștri?

Dacă lua mașina aia foc (cum s-a mai întâmplat, las un link random în comentarii), v-ați fi petrecut sărbătorile umblând pe la prieteni pentru a cere bani împrumut, asta dacă nu cumva prințișorii scot vreun ochi cuiva, situație în care banii nu prea mai ajută la mare lucru (las încă un link random în comentarii).

Imaginile au fost surprinse de un prieten care deține o firmă de sisteme de securitate, deci în caz de-i lua mașina foc, vinovații ar fi ajuns la poliție în doar câteva ore. Deci, atenție la anturaj și micile distracții „nevinovate” ale copiilor care pot costa scump”, se arată în mesajul postat pe Facebook, conform aktual24.ro.

Tânără rănită de o petardă pe care un bărbat i-a aruncat-o în mașină

Recent, o tânără din Neamț a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ cu dureri la urechea stângă după ce un bărbat i-a aruncat o petardă în autoturism, potrivit informațiilor transmise miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ. 

Cadrele medicale din cadrul UPU Piatra-Neamţ au fost cele care au sesizat poliţia iar în urma anchetei a fost identificat bărbatul care a comis fapta, conform Agerpres.  

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în timp ce o tânără în vârstă de 19 ani, din Dobreni, se afla în autoturismul personal, în parcarea unui complex comercial din Piatra-Neamţ, având portiera şoferului deschisă, un bărbat în vârstă de 48 ani, din Piatra-Neamţ, ar fi aruncat o petardă în interiorul habitaclului autoturismului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu. 

Bărbatul care a aruncat petarda s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi are de plătit o amendă de 3.000 lei.  

Adolescent de 15 ani, rănit grav de o petardă la o mână. Victima, găsită în stare de șoc, semiconștientă

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost rănit grav, în Alba, în urma jocului cu materiale pirotehnice. Acesta a fost găsit în stare de șoc, semiconștient, de către echipajul SMURD.

Incidentul a avut loc în comuna Meteş, unde un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean au intervenit pentru acordarea primului ajutor unui băiat în vârstă de 15 ani.

„Acesta, în urma jocului cu materiale pirotehnice (petarde), a suferit mai multe leziuni la unul din membrele superioare. La sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii evenimentului pacientul se afla în stare de şoc, semiconştient”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

După acordarea ajutorului medical, adolescentul fost transportat la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Județean Alba, el fiind conştient în momentul în care a ajuns la spital.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite