Mirel Palada, trimis în judecată pentru că l-a bătut la TV pe senatorul Mihai Goţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Victor Ponta, sociologul Mirel Palada, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de lovire sau alte violente, după ce în septembrie 2017 l-a bătut în studioul B1 TV pe senatorul USR, Mihai Gotiu.

Anunţul despre finalizarea anchetei a fost făcut de senatorul Mihai Goţiu, pe contul său de Facebook.

"Miracol?! Va vine să credeţi? După 2 (doi) ani şi 8 (opt) luni, începe, în sfârşit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat şi lovit de fostul purtător de vorbe al unui Guvern PSD, în studioul televiziunii B1, pe dată de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legată de începerea procesului, astăzi, 27 mai 2020," scrie Gotiu.

Parlamentarul USR a criticat faptul că anchetă a durat atât de mult.

"Da, au trecut doi ani şi opt luni până când organele de cercetări penale, procurori şi poliţişti, au reuşit să finalizeze marele dosar de loviri. Sunt curios de câte ori au fost nevoiţi să vadă şi să revadă înregistrările cu agresiunea, văzute de sute de mii şi milioane de cetăţeni, că le-au reluat toate televiziunile. Aş vrea să ştiu de câte ori au vorbit cu martorii şi ce expertize de pixeli şi megapixeli au făcut de a fost nevoie de atâta timp pentru a finaliza un asemenea dosar complex..., " adaugă Gotiu.

În septembrie 2017 Senatorul USR Mihai Goţiu a fost agresat fizic de Mirel Palada, sociolog şi fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în timpul unei pauze publicitare de la B1 TV. În imaginile publicate de B1TV poate fi văzută reacţia moderatoarei Nadia Ciurlin, vizibil afectată de incidentele din platou. „Avea ceva de împărţit cu el de dinainte, dar nu se face! Doamne, Dumnezeule! Nu mai sunt bună de nimic“, a fost reacţia prezentatoarei.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri