Mihaela Rădulescu, audiată la Parchet într-un dosar cu înalţi demnitari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a fost citată la Parchetul General pentru audieri într-un dosar în care sunt implicaţi înalţi demnitari, informează România TV. Vedeta de televiziune a fost surprinsă ieşind din sediul Parchetului în jurul orei 18.00.

Potrivit aceleiaşi surse, Mihaela Rădulescu este audiată în dosarul în care sunt implicaţi fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, şi fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg.

Vedeta a ajuns la Parchet la volanul maşinii fostului ei soţ. Audierile au durat câteva zeci de minute, susţine postul de ştiri.

Mihaela Rădulescu a recunoscut că a fost audiată în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta, un apropiat al fostului şef ANAF Sorin Blejnar. Marta a fost dat dispărut de soţie la sfârşitul lunii mai. Acesta este învinuit în dosarul de evaziune fiscală care îi vizează pe Viorel Comăniţă, Dan Secăreanu şi Sorin Blejnar.

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, şi omul de afaceri Elan Schwartzenberg au fost audiaţi, în luna mai, de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în legătură cu dispariţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Blejnar, au declarat surse judiciare. Citeşte aici detalii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite