Medicii şi asistenţii medicali aflaţi în misiune în Republica Moldova, întâmpinaţi la întoarcere de Orban, Arafat şi Tătaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii şi asistenţii medicali care au revenit în România, sâmbătă, după o misiune umanitară de 14 zile în Republica Moldova au fost întâmpinaţi la vama Albiţa de către premierul Ludovic Orban, de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

La ceremonia de întâmpinare de la graniţă, premierul Orban a vorbit despre cadrele medicale din România, spunând că acestea sunt o  "minunată echipă care a făcut cinste României şi a contribuit la apropierea şi mai mare dintre românii de pe ambele maluri ale Prutului”.

"Vă mulţumim, vă suntem recunoscători”, le-a spus premierul Ludovic Orban, în vama Albiţa, medicilor şi asistenţilor medicali care au participat la o misiune umanitară de două săptămâni în Republica Moldova.

Cei 42 de medici şi asistenţi români au mers în Republica Moldova pentru a-i ajuta pe colegii lor de dincolo de Prut să trateze cazurile de COVID-19.

Cadrele medicale revenite din Republica Moldova au fost întâmpinate de către premierul Ludovic Orban, de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Medicii şi asistenţii români au primit mulţumiri şi din partea autorităţilor moldovene, care vineri, la Chişinău, le-a acordat diplome de onoare.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri