Maşină căzută în Lacul Morii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au scos în această dimineaţă o maşină din Lacul Morii. Specialiştii intervin în zonă, în căutarea unor posibile victime, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Autoturismul a fost observat, marţi dimineaţă, de trecători la aproximativ 20 de metri de mal, în zona satului Roşu din judeţul Ilfov.

UPDATE „Autoturismul va fi ridicat si transportat intr-o locatie ce apartine Poliţiei capitalei. Din verificarile efectuate de Serviciul Furturi Auto rezultă că maşina nu figurează sustrasă din tara sau din străinătate. Se efectuează verificari pentru a se stabili circumstantele in care autoturismul a ajuns in lac si daca a fost implicat in comiterea de fapte penale pe teritoriul Romaniei”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

La faţa locului au fost trimise echipaje de pompieri, un echipaj de scafandri şi o ambulanţă SMURD.

Scafandrii au verificat interiorul autoturismului, dar nu au găsit persoane în interior. Căutările continuă în zona respectivă.

"Nu se cunoaşte momentul când a ajuns în apă. Intervenţia se face din strada Mihai Eminescu din localitatea Roşu", au declarat reprezentanţii ISU. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite