Manifestaţii vineri seară în Piaţa Victoriei, pentru susţinerea DNA. Oamenii vor ieşi în stradă şi duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proteste Piaţa Victoriei / FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre / 10 dec 2017
Proteste Piaţa Victoriei / FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre / 10 dec 2017

Noi proteste au avut loc vineri seară faţă de decizia ministrului Justiţiei de a o revoca pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

UPDATE În jur de 100 de persoane au protestat vineri seară în faţa sediului Guvernului. Oamenii au scandat "Codruţa, nu uita, strada e de partea ta", "CCR, sluga PSD", "Nu scăpaţi, nu scăpaţi", "Justiţie, nu corupţie", "PSD, ciuma roşie".

"Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declanşat procedura de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Vino în Piaţă să protestăm împotriva acestor decizii îndreptate împotriva luptei anticorupţie care încalcă angajamentele europene ale României şi demonstrează încă o dată că PSD nu a înţeles unul dintre principalele mesaje ale manifestanţilor din Piaţa Victoriei: Vrem Justiţie, NU Corupţie!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Protestul de vineri seară din Piaţa Victoriei ar urma să înceapă în jurul orei 19.00.

Manifestaţii pentru susţinerea DNA şi faţă de anunţul ministrului Justiţiei au fost anunţate pe Facebook şi pentru duminică, în Bucureşti, Cluj, Ploieşti şi în diaspora, sub sloganul "Tudorele, pleacă tu, cu hoţii tăi!”.

Reamintim că peste două mii de oameni s-au adunat joi seară, în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a manifesta împotriva deciziei ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de a declanşa procedura revocării din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Mitinguri de protest au loc şi în Cluj, Iaşi, Sibiu, Braşov, Constanţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite