Judecătoria Sectorului 4 a respins cererea de eliberare condiţională a lui Ioan Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Becali a fost încarcerat în aprilie 2014 FOTO Răzvan Păsărică
Ioan Becali a fost încarcerat în aprilie 2014 FOTO Răzvan Păsărică

Judecătoria Sectorului 4 a respins ca inadmisibilă cererea lui Ioan Becali de eliberare condiţionată, însă decizia magistraţilor nu este definitivă, putând fi atacată.

„Admite excepţia inadmisibilităţii invocată de reprezentantul Ministerului Public. Respinge cererea ca inadmisibilă. Obligă petentul condamnat la plata sumei de 150 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de contestaţie la instanţa ierarhic superioară în termen de 3 zile de la comunicare", potrivit deciziei Judecătoriei Sectorului 4.

Soluţia instanţei nu este însă definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Bucureşti.

Ioan Becali se află în arest din aprilie 2014 când a fost la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în dosarul Transferurilor. Aceeaşi sentinţă a primit-o şi Cristi Borcea. 

Victor Becali a primit o pedeapsă de patru ani şi opt luni, George Copos trei ani şi opt luni, Mihai Stoica trei ani şi şase luni, Gheorghe Popescu trei ani, o lună şi zece zile, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu trei ani şi patru luni.

Până în prezent, patru condamnaţi din acest dosar au fost eliberaţi condiţionat din închisoare Jean Pădureanu, George Copos, Gheorghe Neţoiu, Gheorghe Popescu şi Mihai Stoica.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite