Înalta Curte a desemnat judecătorii din completurile de cinci pentru anul 2024. Cum arată noile componențe

0
Publicat:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a desemnat, miercuri, prin tragere la sorţi, membrii completurilor de cinci judecători care vor funcţiona în anul 2024, atât în materia penală, cât și în cea civilă.

Desemnarea prin tragere la sorți a membrilor Completurilor de 5 Judecători pentru 2024 Foto: Arhivă
Desemnarea prin tragere la sorți a membrilor Completurilor de 5 Judecători pentru 2024 Foto: Arhivă

În temeiul prevederilor art.36 alin. (4) şi (7) din Legea nr.304/2022 privind organizarea judiciară și art.45 din Regulamentul privind organizarea și funcționarea administrativă a Înaltei Curți de Casație şi Justiție, republicat, și în conformitate cu prevederile hotărârii de colegiu, la data de 03.01.2024, la sediul Înaltei Curți de Casație şi Justiție s-a procedat la tragerea la sorţi a componenței completurilor de 5 judecători, precum şi a listelor de permanentă aferente, rezultatele tragerii la sorţi fiind aprobate prin Hotărârea nr. 2 din 03 ianuarie 2024 a Colegiului de Conducere”, a transmis ICCJ.

Astfel, în urma tragerii la sorţi,  Completul 1 penal este format din: Ioana Bogdan, Elena Barbu, Constantin Epure, Valeria Lavinia Lefterache, Lucia Tatiana Rog.

Completul 2 penal este compus din: Dan Andrei Enescu, Simona Elena Cîrnaru, Adriana Ispas, Eleni-Cristina Marcu, Valentin Chitidean.

De asemenea, au fost traşi la sorţi membrii a două completuri în materie civilă.

Structurile pe zona de civil

Completul 1 civil este format din: Andreea Marchidan, Bogdan Cristea, Lavinia Dascălu, Maricel Nechita, Virginia Duminecă.

Completul 2 civil este format din: Zamfir Lucian Cătălin Mihai, Daniel Severin, Mariana Hortolomei, Carmen Sandu-Necula, Nasz Csaba Bela. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite