Fotbalistul Gabriel Tamaş, audiat în dosarul în care este cercetat pentru că, după ce s-a îmbătat, a spart uşa unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Internaţionalul Gabriel Tamaş a dat declaraţii în dosarul în care este cercetat pentru ultraj FOTO Mediafax
Internaţionalul Gabriel Tamaş a dat declaraţii în dosarul în care este cercetat pentru ultraj FOTO Mediafax

Fotbalistul Gabriel Tamaş a mers, vineri, la audieri la Judecătoria Sectorului 1 în dosarul în care este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi distrugere, după ce a spart o uşă de bloc.

Tamaş are interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile, după ce a spart un geam al unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Atunci când a fost găsit de echipajul de poliţie, fotbalistul era beat şi agitat, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi să îl ducă la audieri încătuşat.

în august 2011 a fost exclus din lotul de fotbalişti români ai amicalului România-San Marino pentru că a întârziat prea mult în baruri.

Asta după ce cu doar două luni în urmă ratase turneul naţionalei în America de Sud, întrucât a rămas la o petrecere până dimineaţa. În decembrie 2010, acelaşi Gabriel Tamaş şi-a bătut iubita după ce a băut într-un club din Bucureşti, acuzând-o pe aceasta că l-ar înşela cu fratele Elenei Gheorghe.

Mai mult rezervăla West Bromich, decât titular

În sezonul recent încheiat în Premier League, Tamaş a jucat doar 11 meciuri pentru echipa sa, ultimul fiind cel cu Manchester City din 7 mai. La această partidă, românul a fost accidentat grav de un adversar, părăsind terenul de joc plin de sânge. Înaintea meciului cu City, Tamaş nu mai jucase vreun meci de pe 1 ianuarie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite