Fostul şef al arbitrilor Vasile Avram rămâne în arest!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Judecătoarea Mihaela Niţă de la Curtea de Apel Bucureşti a făcut opinie separată şi a decis ca Vasile Avram şi Sorin Ţerbea să fie cercetaţi în libertate, cu condiţia de a nu părăsi ţara. Cei doi rămân însă în arest, întrucât ceilalţi magistraţi din complet - Dumitru Mirancea şi Adriana Băjan - au ajuns la concluzia că se impune arestarea lor preventivă.

Fostul şeful al arbitrilor Vasile Avram şi omul de afaceri Sorin Ţerbea vor rămâne în arest. Doi judecători din completul de trei au considerat că cei doi reprezintă pericol social. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins recursul acestora împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti de emitere a madatului de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram (57 de ani), a ajuns după gratii, întrucât, susţin procurorii, "prin prisma funcţiei deţinute a desemnat arbitrii după bunul lui plac şi a transformat programul jocurilor într-o loterie şi un instrument la mâna arbitrilor din România". Vasile Avram a fost arestat preventiv, la 25 septembrie, iar procurorii îl acuză că, pe lângă şpaga de 19.000 de euro luată de la sponsorul echipei de fotbal Tg. Mureş, Sorin Ţerbea, pentru a-i delega arbitrii agreaţi de el în sezonul competiţional 2011-2012, ar fi beneficiat şi de plimbări cu elicopterul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite