Focuri de armă trase de poliţişti în maşina unui suspect. Un glonţ a ricoşat în parbrizul altui autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un şofer fără permis           FOTO Adevărul
Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un şofer fără permis           FOTO Adevărul

Un glonţ tras de poliţiştii din Brăneşti spre o maşină condusă de un bărbat -  despre care existau informaţii că nu are permis de conducere - şi care a refuzat să oprească la semnalele agenţilor a ricoşat în parbrizul unui alt automobil. Şoferul fugar este căutat de poliţişti.

Incidentul a avut loc în comuna Brăneşti din judeţul Ilfov, unde un echipaj de poliţie au încercat să oprească în trafic un şofer despre care existau informaţii că nu are permis de conducere.

Acesta nu a răspuns însă  la somaţia oamenilor legii şi şi-a continuat drumul. Poliţiştii au fost nevoiţi să recurgă la armamentul din dotare pentru a-l opri. Însă, din cele trei gloanţe trase spre roţile maşinii , unul a ricoşat şi a lovit parbrizul unei alte maşini aflat în apropiere.

Nicio persoană nu a fost rănită în timpul acestui incident.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul era cunoscut drept un „şofer problemă“, deoarece conducea maşini fără să aibă niciun fel de permis de conducere.

Din cele trei gloanţe trase, unul a ricoşat şi a lovit parbrizul unei alte maşini aflat în apropiere. Glonţul s-a oprit în parbrizul maşinii respective, deteriorându-l.

Fugarul şi-a abandonat maşina, fiind dat  în urmărire de poliţişti.

Potrivit Claudiei Burada, purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov,  incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 14.00, când poliţiştii din Brăneşti au făcut semn să tragă pe dreapta şoferului unui autoturism despre care existau informaţii că nu are permis de conducere.

„S-a deschis o anchetă, iar şoferul al cărui autoturism a fost atins de glonţ a fost audiat în calitate de martor şi a primit o dovadă, pentru a putea să-şi repare maşina“, a spus Claudia Burada.

Autoturismul urmărit a fost găsit abandonat  într-o localitate din apropiere de Brăneşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite