Drept la replic─â : Televiziunile Intact au trimis la Guvern documentele de ├«nchiriere pentru sediul Antena 3 ┼či blocul Grivco

0
0
Sediu INTACT Media Group foto panoramio.com
Sediul Intact Media Group din blocul Grivco

Intact Media Group a trimis un drept la replic─â dup─â ce ziarul ÔÇťAdev─ârulÔÇŁ a publicat articolul ÔÇťStratagemele lui Voiculescu ca s─â evite executarea silit─âÔÇŁ.

Potrivit articolului publicat, de aproape 2 ani Fiscul încearcă fără succes să pună mâna pe bunurile familiei Voiculescu, pentru recuperarea prejudiciului din dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), de care a fost găsit vinovat  Dan Voiculescu. Tertipurile folosite de acesta au avut succes până acum. În urmă cu fix o săptămână, la solicitarea ANAF, Curtea de Apel - instanţa care a judecat dosarul ICA, stabilea că nu există niciun impediment pentru ca decizia de confiscare să nu poată fi pusă în aplicare.

Avoca┼úii lui Voiculescu au scos ├«ns─â din m├ónec─â un alt as pentru ca sediul Antenei 3 s─â r─âm├ón─â ├«n continuare ├«n familie. Astfel c─â, pe 25 februarie, la Judec─âtoria Sectorului 5 va fi primul termen al unui nou proces intentat de Antena 3 statului rom├ón, pe motiv de ÔÇ×├«mbog─â┼úire f─âr─â just─â cauz─âÔÇť.

Articolul poate fi citit aici ÔÇťStratagemele lui Voiculescu ca s─â evite executarea silit─âÔÇŁ.

Prezent─âm integral dreptul al replic─â al Intact Media Group

"Bucure┼čti, 02.02.2016 -┬á ├Än leg─âtur─â cu informa┼úiile false ap─ârute ├«n pres─â ├«n ceea ce prive┼čte destina┼úia chiriei sediului ├«n care Antena 3 ┼či celelalte televizuni ale trustului Intact Media Group ├«┼či desf─â┼čoar─â activitatea, facem urm─âtoarele preciz─âri:

1.┬á┬á ┬áUrmare a Sentin┼úei Penale nr. 888/A/08.08.2014 ┼či a deciziilor ulterioare, mai multe cl─âdiri, printre care ┼či sediul Antenei 3, au fost trecute ├«n proprietatea statului ┼či intabulate ├«n favoarea acestuia ├«ncep├ónd cu dat─â de 23.10.2014 (a┼ča cum reiese ┼či din documentul anexat).

2.┬á┬á ┬áNiciun membru al familiei Voiculescu ┼či nicio companie la care membrii familiei Voiculescu sunt proprietari nu primesc chirie de la Antena 3 ┼či de la nicio alt─â televizune sau entitate a grupului media.
├Än plus, Antena 3 ┼či celelalte societ─â┼úi care compun grupul media au ├«ntreprins demersuri c─âtre Guvern pentru ├«ncheierea documentelor de ├«nchiriere a imobilului din Bucure┼čti-Ploie┼čti nr.25-27 ┼či a celui din str. G├órlei nr. 1B.

3.┬á┬á ┬áReamintim, de┼či este cunoscut de oricine a citit cu bun─â credin┼ú─â documentele depuse la instan┼úa care a pronun┼úat decizia, c─â sediul Antena 3 situat ├«n sos. Bucure┼čti-Ploie┼čti nr. 25-27 nu are nicio leg─âtur─â cu dosarul ICA. Acesta a fost ├«n mod abuziv inclus ├«n lista imobilelor confiscate. El nu a fost niciodat─â proprietatea Institutului de Cercet─âri Alimentare, a fost cump─ârat de CCAI la 5 ani dup─â momentul privatiz─ârii ICA.

4.┬á┬á ┬áEste absolut suprinz─âtor cum autorii acestor denigr─âri nu iau ├«n considerare nici m─âcar opiniile exper┼úilor cita┼úi chiar de ei ┼či care afirm─â c─â: ÔÇŁAntena 3 are dreptul s─â primeasc─â desp─âgubirile solicitateÔÇŁ.

Orice alte men┼úiuni ┼či comentarii are nu ┼úin cont de aceste evidente dovedesc reaua credin┼ú─â a autorilor acestora".
 Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite