Doi luptători de K1, reţinuţi pentru că ar fi exploata sexual tineri în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Boboc (stânga) este acuzat că ar fi exploata sexual mai mulţi tineri FOTO Adevărul
Florin Boboc (stânga) este acuzat că ar fi exploata sexual mai mulţi tineri FOTO Adevărul

Luptătorii de K1, Florin Boboc şi Marian Şerban, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti, aceştia fiind suspectaţi că exploatau sexual tineri în Germania, între care şi minori. Ei sunt acuzaţi de proxenetism şi trafic de minori.

Florin Boboc şi Marian Şerban urmează să fie prezentaţi, vineri, magistraţilor de la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

De asemenea, procurorii vor cere mandat de arestare în lipsă şi pentru un ceăţean german, membru al acestei reţele.

Procurorii DIICOT Craiova au audiat, joi, peste 50 de persoane, printre care martori şi victime ale grupării specializate în racolarea, transportarea şi exploatarea sexuală în Germania a peste 200 de persoane, unele dintre acestea - minore.

Procurorii au stabilit că, în perioada 2009-2011, învinuiţii Florin Boboc, Marian Corneliu Şerban şi Vasilică Begiu, sportivi legitimaţi la un club din Craiova, practicanţi de box şi K1, au racolat şi transportat în Germania tineri, printre care şi sportivi minori, în scopul întreţinerii de relaţii sexuale, contra cost, cu cetăţeni germani, precum şi în vederea realizării şi difuzării unor materiale pornografice explicite.

Presupuşii proxeneţi au reuşit să treacă graniţa împreună cu minorii pe care îi scoteau din ţară cu acceptul părinţilor sub pretextul participării la competiţii sportive în străinătate. 

Potrivit anchetatorilor, germanii plăteau 250 de euro pentru o partidă de sex cu un tânăr din România, iar în total s-au făcut aproximativ 600 de tranzacţii, suma încasată ridicându-se la 150.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite