Doi frați români, anchetați de furt, au fost trimiși în celulă fără să mai fie judecați: „Să se certe acolo liniștiți”

0
Publicat:

Doi hoți români au fost judecați la Mechelen pentru două furturi, dar și pentru că au amenințat o interpretă și poliția. Chiar și în timpul procesului, ei s-au comportat agresiv și au fost duși în celulă la ordinul judecătorului.

judecator

Doi hoți români au stat în fața instanței penale din Mechelen pentru două furturi, dar și pentru că amenințaseră un interpret și poliția. De asemenea, ei s-au comportat agresiv în timpul procesului de luni și au fost duși înapoi în celulă, din ordinul judecătorului, relatează presa străină.

Conform cotidianului belgian Nieuws Blad, frații C. și A.P. au fost judecați pentru că au furat o jachetă de la Scotch&Soda din Mechelen și două sticle de parfum de la Ici Paris XL, vara trecută.

După ce judecătorul de instrucție i-a arestat, aceștia l-au amenințat pe interpretul care a tradus interogatoriul. „Au strigat că au numele interpretului și că se vor duce și îl vor ucide”, a spus procurorul.

Și polițiștii care i-au transferat pe C. și A. la închisoare au primit și ei amenințări: „Unul dintre bărbați a strigat la ei că le vor tăia capul și îi vor tăia în bucăți. În plus, s-au comportat agresiv și față de poliție și unul dintre ei a trebuit să fie pus la pământ pentru că a tot încercat să-și smulgă cătușele”.

Luni, Procuratura a cerut cincisprezece luni de închisoare și, respectiv, un an de închisoare împotriva fraților români. În cursul audierilor, cei doi și-au arătat din nou furia. Unul dintre bărbați a deteriorat o ușă din complexul de celule al instanței.

În timp ce au fost conduși în sala de judecată, fiecare înconjurat de câte trei polițiști, au început să strige în limba română. Judecătorul a decis să-i trimită înapoi în celulă, „să se certe acolo liniștiți”, scrie presa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite