Doi bărbați, reținuți după ce au fost au fost prinşi când ridicau un colet cu 4 kilograme de canabis - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Doi bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, după ce au fost prinşi în flagrant când ridicau un colet expediat din Spania în care se aflau peste patru kilograme de canabis.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis Agerpres, joi, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a două persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

„S-a reţinut că, miercuri, inculpaţii au fost prinşi în flagrant după ce au ridicat un colet expediat din Spania, introdus în ţară prin intermediul unei firme de transport, în care se afla disimulată cantitatea de peste 4 kilograme canabis şi 2,1 kilograme rezină de canabis”, precizează anchetatorii.

De asemenea, sursa citată precizează că au fost puse în aplicare mandate de percheziţie domiciliară, ocazie cu care la locuinţa unuia dintre inculpaţi au fost descoperite şi ridicate cantităţile de 1 kilogram canabis şi 10 grame cocaină, 2 grindere, 2 cântare de precizie, precum şi alte mijloace de probă.

DIICOT informează că, joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite