Directorul Institutului de Diagnostic şi Sănătate Animală Bucureşti, acuzat de conflict de interese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţia Naţională de Integritate îl acuză pe directorul IDSA de conflict de interese
Agenţia Naţională de Integritate îl acuză pe directorul IDSA de conflict de interese

Nicolae Ştefan, directorul Institutului de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA) Bucureşti, este acuzat de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate de conflict de interese după ce ar fi încheiat trei contracte cu o firmă la care fiul acestuia era asociat şi administrator.

Potrivit unui comunicat emis marţi de ANI, Nicolae Ştefan este acuzat de conflict de interese după ce, ar fi încheiat, în perioada 2004 - 2005, trei contracte de furnizare de produse şi un act adiţional cu S.C. Omnivet Impex S.R.L. (societate în cadrul căreia fiul său deţine calitatea de asociat şi administrator). 

Valoarea contractelor încheiate între IDSA şi S.C. Omnivet Impex S.R.L. este de 276,771,38 de lei.

Ştefan Nicolae a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Acesta însă nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite