Direcţia Generală Anticorupţie cumpără, prin licitaţie, echipamente de tehnică specială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DGA organizează o licitaţie pentru cumpărarea de echipamente speciale FOTO Arhivă Adevărul
DGA organizează o licitaţie pentru cumpărarea de echipamente speciale FOTO Arhivă Adevărul

Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) va organiza, în a doua parte a lunii septembrie, o licitaţie pentru cumpărarea de echipamente de tehnică specială (inclusiv sisteme de localizare şi dispozitive de înregistrare audio miniaturale), valoarea contractului fiind estimată la peste 9.700 de euro, fără TVA.

DGA a publicat, pe www.e-licitatie.ro, un anunţ de „Achiziţie publică furnizare tehnică specială”, pentru achiziţionarea a 13 produse în cinci loturi.

Potrivit anunuţului, Direcţia doreşte să cumpere, într-un prim lot, două sisteme de localizare şi urmărire prin GPS, în cel de-al doilea, două înregistratoare audio miniaturale, în cel de-al treilea, două înregistratoare audio-video cu recepţie la distanţă. 

În al patrulea lot doresc cinci camere de luat vederi, iar în ultimul, două sisteme de vedere pe timp de noapte cu magnificaţie.

Termenul maxim de livrare a echipamentelor este de 45 zile de la data începerii executării contractului. În anunţ se mai precizează că durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare este de trei luni începând de la data atribuirii.

Echipamentul special va fi achiziţionat prin licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 27 septembrie, ora 9.00.

Contractul se înscrie într-un program finanţat din fonduri comunitare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite