Dezbatere Historia Live, ora 11.00: Care sunt cele mai mari ameninţări la Marea Neagră?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marea Neagră şi Balcanii sunt zone adiacente cu valoare geopolitică unde se întâlnesc plăcile tectonice ale intereselor puterilor globale şi regionale. Zeci de experţi şi sute de invitaţi iau parte în aceste zile la „Black Sea and The Balkans Security Forum” pentru a identifica şi a găsi cele mai bune soluţii în ceea ce priveşte ameninţările mai vechi sau mai noi cu care se confruntă ţările de la Marea Neagră şi din Balcani.

Organizat de New Strategy Center, Universitatea Ovidius şi Primăria Constanţa, forumul aduce personalităţi de primă mărime în ceea ce priveşte afacerile internaţionale şi de securitate. La ce putem să ne aşteptăm în legătură cu zona extrem de complicată în care ne aflăm? Ce spun liderii şi specialiştii veniţi la Black Sea and The Balkans Security Forum 2018?

Discutăm la Dezbaterile Historia, la Adevarul Live, începând cu ora 11.00, împreună cu profesorul Dan Dungaciu, în cadrul unei transmisiuni realizate chiar de la Constanţa în timpul desfăşurării dezbaterilor. O emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite