Dascăl şpăgar şi amator de sex cu eleve

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul de istorie Ion Dumitru (foto, 54 de ani), de la Grupul Şcolar „Dimitrie Cantemir“ din Babadag, a ajuns miercuri în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea după ce a fost prins în flagrant primind mită de la o elevă în schimbul unei note de trecere.

Roxana Cristina Costache (19 ani), elevă în clasa a XII-a, i-a oferit dascălului 500 de euro mită pentru a-i da o notă de trecere la istorie. În afară de bani, tânăra susţine că i s-au cerut şi favoruri sexuale. Poliţiştii l-au prins în flagrant pe Dumitru, iar instanţa a decis ieri să-i dea profesorului mandat de arestare pentru 29 de zile.

CITEŞTE ŞI

Bombă cu sifilis la Costache Negri: O tânără de 17 ani a îmbolnăvit cel puţin 40 de bărbaţi

Colegii de la Grupul Şcolar susţin că dascălul este unul dintre angajaţii-model. „Este angajat la noi de 20 de ani. A fost preşedintele Comisiei pentru Evaluare şi Asigurarea Calităţii Învăţământului, iar dacă un elev lua nota 5 la Dumitru, sigur lua 5 şi la Bacalaureat", a declarat Cristina Taglici, director adjunct.

Despre tânăra care l-a reclamat pe profesorul de istorie, ea spune că face parte dintre elevii-problemă. „Are foarte multe absenţe. Este o elevă de nota 5 sau 6 la purtare. Numai la istorie are 30 sau 40 de absenţe. Situaţia este aceeaşi şi la celelalte materii", a mai spus Cristina Teglici.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite