Dan Voiculescu, după revocarea lui Kovesi: „Mai sunt cel puţin patru care urmează”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua în care Laura Codruţa Kovesi şi-a pierdut funcţia de şefă a DNA, Dan Voiculescu a anunţat că vor mai cădea şi alte capete, principalul vizat fiind fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Lista criminalilor care au furat ani din viaţa unor oameni s-a mai redus cu unul. Mai sunt cel puţin patru care urmează. Aceasta este o primă etapă, urmează pedepsele cu adevărat meritate", a scris, luni, Dan Voiculescu, într-o postare intitulată, "Urmează şi criminalul şef, Băsescu".

„Va trebui în perioada imediat următoare să răspundeţi pentru presiunile făcute pe judecători, direct sau indirect. Procurorii DNA vor avea datoria să vă ancheteze aşa cum l-au anchetat şi pe Emilian Eva, până la 6 dimineaţa”, a scris a doua zi Voiculescu pe blogul său.

Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, pedeapsă din care a executat o treime.

„Abuzurile sunt la fel de periculoase ca şi corupţia. Sistemul lui Băsescu a fost foarte perfid. El nu a fost singur. (...) Nu va rămâne nici Kovesi în picioare. Să sperăm că vom avea un DNA fără Kovesi. Fără ea se schimbă totul. Peştele de la cap se împute", declara Dan Voiculescu, vara trecută, în momentul în care a fost eliberat condiţionat.

Mesajul postat de acesta pe blogul personal vine pe fondul revocării Laurei codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA. Decretul a fost semnat luni de preşedintele Klaus Iohannis, în baza unei decizii a Curţii Constituţionale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite