Crimă în Voluntari. Un bărbat şi-a înjungiat soţia de faţă cu cei doi copii de 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă Adevărul
FOTO: Arhivă Adevărul

Un bărbat de 39 de ani din Voluntari şi-a ucis soţia, cu care se afla în divorţ de un an, şi şi-a înjunghiat soacra, care a încercat să aplaneze conflictul. Martori la uciderea femeii au fost gemenii cuplului, unul dintre copii fiind şi cel care a sunat la 112 să ceară ajutor.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă seară, în oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, în casa unde locuiau cei doi soţi împreună cu copii lor în vârstă de 13 ani, potrivit ştirileprotv.ro.  

Într-un moment de furie, bărbatul supărat că soţia sa vrea să divorţeze a înjungiat-o pe femeie. În apărarea ei, a sărit mama acesteia, dar şi ea a fost lovită. 

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o persoană, cu privire la faptul că, într-o locuinţă din Voluntari, mama şi respectiv bunica sa au fost înjunghiate de către tatăl apelantului, după care acesta din urmă a plecat de la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov, Anne-Marie Ciolcă. 

Când au ajuns la faţa locului medicii au găsit-o pe soţie în stare gravă şi au încercat să îi salveze viaţa însă fără succesc. Bătrâna fost transportată la spital. 

Revoltător este că această crimă a avut loc după ce atât victima, cât şi cei din familia ei au făcut nenumărate plângeri la poliţie, dar nu s-a întâmplat nimic. Cunoscuţii spun că individul are probleme cu alcoolul şi îl acuză că era violent şi cu cei doi copii ai săi.

„Am cerut ordin de restricţie pentru sormea, nu s-a dat. A bătut şi copii”, a declarat fratele victimei. 

Cunoscuţii spun că individul are probleme cu alcoolul, iar femeia încerca de ceva vreme să divorţeze de el.

Vecin: „Nu-i plăcea apa, adică era un beţiv. De mult se chinuie să divorţeze. A căutat să-l de-a afară din casă, nu a putut. Are aproape un an de zile de când sunt în divorţ şi încă nu a reuşit să-l dea afară din casă”, a declarat un vecin. 

Bărbatul acuzat de crimă a fost găsit în apropierea casei şi dus la secţie pentru audieri. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite