Comisia specială din Penitenciarul Jilava, aviz favorabil pentru eliberarea lui Mihai Stoica

0
0

Mihai Stoica, fost manager al clubului Steaua Bucureşti, a primit aviz favorabil din partea unei comisii de la Penitenciarul Jilava pentru a fi eliberat condiţionat, după ce a executat un an şi nouă luni din condamnarea de 3 ani şi 6 luni primită în dosarul transferurilor din fotbal.

Cererea de eliberarea condiţionată a lui Mihai Stoica urmează să fie înaintată Judecătoriei Sectorului 4. Până în prezent, trei condamnaţi din acest dosar au fost eliberaţi condiţionat din închisoare — Jean Pădureanu, George Copos şi Gheorghe Popescu. Şi Ioan Becali a primit o decizie favorabilă pentru eliberare, dat[ de Judecătoria Medgidia, însă decizia a fost contestată la Tribunalul Constanţa.

Ce spune Becali

Finaţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că fostul oficial al grupării bucureştene, Mihai Stoica, este propus pentru eliberare condiţionată, după ce a executat o parte a pedepsei primite în dosarul transferurilor de jucători.
"Astăzi intră şi el la eliberare condiţionată. Îşi îndeplineşte pedeapsa şi comisia îl propune pentru eliberare condiţionată. Şi eram bucuros că uite vine şi Reghe (n.r. - antrenorul Laurenţiu Reghecampf) şi intră şi el la eliberare condiţionată", a spus Becali.
Mihai Stoica execută din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători. Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat anul trecut, alături de Stoica, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, şi pe Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.
 

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri