Comerţ la negru cu brazi, în spatele magazinului Obor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii au scăzut preţul brazilor
Comercianţii au scăzut preţul brazilor

La adăpostul întunericului din spatele magazinului Obor, joi seară, sute de brazi nemarcaţi erau comercializaţi ilegal de către persoane dornice să scape cât mai repede de marfă.

Vânzătorii - bărbaţi, femei, copii - deveneau violenţi dacă cineva îşi permitea să pună la îndoială preţul dinainte fixat sau să întrebe de provenienţa brazilor.

"Depistarea comercianţilor ilegali de brazi constituie o prioritate pentru toate structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor, implicit pentru Poliţia Capitalei. Am reţinut problema care există în zona menţionată şi vom lua măsurile care se impun, însă nu este posibil ca în fiecare moment al zilei să se stea după fiecare comerciant din Bucureşti", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Primăriei sectorului 2, Anatol Albu, a precizat că spaţiul pe care se vând ilegal brazi este subînchiriat de administratorul Halei Obor, SC CICO SA.

"Poliţia comunitară nu are competenţe în domeniul controlului, de acest aspect ocupându-se Poliţia economică, Garda Financiară şi Protecţia Consumatorului", a precizat Anatol Albu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite