Ce avere ar fi făcut Andrew Tate din postările pe rețelele de socializare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrew Tate fost luptător profesionist de kick-boxing, a făcut avere prin intermediul rețelelor de socializare. Bărbatul de 36 de ani s-a transformat într-un influencer misogin, „mascul alfa”. El este arestat preventiv pentru constituire la grup infracțional, trafic de persoane și viol.

Andrew Tate    FOTO Profimedia
Andrew Tate FOTO Profimedia

Rețelele de socializare care l-au umplut de bani sunt Rumble și GETTR, cu care a semnat acorduri pentru a posta conținut pe platformele lor.

Adrew Tate a fost interzis pe Youtube și TikTok după ce a publicat materiale cu conținut misogin, însă nu a fost nicio problemă pentru acele două rețele, care s-au mândrit cu relația cu Tate. Nu au făcut un secret din asta, însă niciodată nu au spus despre cât de profitabilă a fost această relație, potrivit CNN.

Andrew Tate s-a lăudat în privat că afacerea sa cu Rumble valorează 9 milioane de dolari. Site-ul de socializare este bazat pe video și este unul popular în rândul conservatorilor, care se prezintă drept „imun la cancel culture”.

Tranzacții pentru sume amețitoare

Evaluarea tranzacției nu a putut fi verificată, dar Rumble nu a negat prețul acordului, recunoscând într-o declarație că are înțelegeri cu creatorii săi și le-a „oferit stimulente”. Acum, compania a solicitat ca Andrew Tate să fie investigat riguros cu privire la delictele sexuale pe care se presupune că le-ar fi comis.

Rumble condamnă cu fermitate traficul de persoane și abuzul sexual, iar platforma noastră interzice pornografia și toate formele de activitate ilegală. În același timp, fiecare acuzat merită un proces echitabil”, a transmis Rumble joi seară. „Acuzațiile împotriva lui Andrew Tate, care nu par să implice niciun conținut pe Rumble, ar trebui investigate prompt și amănunțit și nu vom prejudeca această anchetă”, mai arată CNN.

Nu este clar cât de mult a valorat afacerea lui Tate cu GETTR, deoarece compania nu a comentat.

Peste 11 miliarde de afișări, înainte de a fi interzis

Acordurile de milioane de dolari nu sunt neapărat fără precedent în spațiul social de dreapta. Publicația Axios a raportat la începutul acestei luni că Donald Trump Jr. a încheiat un acord pe mai mulți ani, pe o sumă din șapte cifre, cu Rumble. Și alte personalități precum Russell Brand și Glenn Greenwald și-au încheiat propriile înțelegeri cu platforma. Rumble, care a devenit public anul trecut, a fost evaluat la peste 2 miliarde de dolari și a primit sprijin financiar de la miliardarul Peter Thiel.

În ciuda faptului că este interzis de majoritatea platformelor de social media, Andrew Tate rămâne influent în rândul bărbaților tineri. Dezvăluirile sale susținând că cea mai mare parte a societății se presupune că rămâne blocată în „The Matrix”, pe care el o descrie ca fiind o lume guvernată de elite obscure, hotărâte să oblige masele să lucreze pentru ei, adună milioane de vizualizări. Și, în special, a câștigat o mulțime de urmăritori printre bărbații mai tineri prin comentariul său despre supremația masculină. Înainte ca al său cont pe TikTok să fie interzis, el a strâns 11,6 miliarde de vizualizări.

Creșteri uriașe ale utilizatorilor

Sky News a raportat în septembrie, de exemplu, că utilizatorii activi zilnici de pe Rumble au crescut cu 45,3% în săptămâna în care Tate s-a lansat. Și GETTR l-a creditat pe Tate într-un comunicat de presă pentru că a ajutat să stimuleze implicarea.

CNN mai arată că înțelegerea lui Tate cu GETTR s-a încheiat la sfârșitul lunii noiembrie, după ce Elon Musk a ridicat interdicția pentru contul său. Dar, cum Tate este în arest, este incert cum va influența asta înțelegerea cu Rumble.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite