Ce are în plus Becali faţă de alţi puşcăriaşi celebri din România: Năstase, Vîntu, Cătălin Voicu, Nati Meir, Dinel Staicu sau Miron Cozma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Condamnarea lui Gigi Becali ocupa in continuare prima pagina a multor ziare, dar si prime time-ul multor televiziuni.

Orice detaliu este surprins si prezentat publicului, astfel incat am aflat care au fost primele cuvinte rostite de Becali in arest sau ce a mancat in prima zi de inchisoare.

Multe lucruri banale, dar ele au un substrat comun: ne aflam, probabil, in fata celui mai celebru puscarias din Romania ultimilor ani. Mai faimos chiar si decat Adrian Nastase, Sorin Ovidiu Vantu sau Miron Cozma (citeste aici un top al puscariasilor celebri).

Perceptie publica

Econtext prezinta un top al modului in care sunt perceputi cei mai celebri afaceristi sau politicieni care au sau au avut probleme cu justitia, multi dintre acestia ispasind deja pedepse cu inchisoare.

Mai precis, am realizat un top 25 cu personalitati precum Gigi Becali, Adrian Nastase, S. O. Vantu, Dinel Staicu, Cristi Borcea, Sorin Apostu, Catalin Voicu, etc.

Toti acestia au sau au avut probleme cu justitia, multi primind condamnari definitive.

Si am analizat perceptia publicului din Romania fata de aceste persoane, perceptia evidentiata in trei categorii: simpatia/antipatie populara, caracterul lor public si gravitatea faptei incriminate.

Datele au fost culese din comentariile cititorilor din diverse publicatii, forumuri si retele sociale. Inca un lucru: cu exceptia lui Miron Cozma, am ales cu precadere personalitati actuale.

Cum sunt perceputi de catre romani cei mai faimosi afaceristi sau politicieni care au probleme cu justitia

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite