Care Românie vrea să le-o arate Baconschi jurnaliştilor francezi: pe cea care munceşte, sau pe cea care cerşeşte?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvuple madam, silvuple mesie
Silvuple madam, silvuple mesie

Ministrul român de Externe a găsit de bon ton să îşi exprime indignarea faţă de emisiunile umoristice din Franţa în care sunt ironizaţi românii. Lui Baconschi nu-i plac glumele francezilor, pentru că incită la xenofobie.

Ministrului i se pare revoltătoare şi periculoasă identificarea cetăţenilor români cu fenomentul cerşetoriei. Dar să ne amintim că în octombrie, la o reuniune PDL, Teodor Baconschi a împărţit ţara în două: România care munceşte şi România care cerşeşte.

De ce le spune Baconschi umoriştilor francezi cum să facă umor, când el, ca ministru, a făcut declaraţii atât de grave? De ce să se lase francezii de glume proaste, când el el nu şi-a dat demisia după prostiile periculoase pe care le-a spus?

Baconschi vrea să-i cheme pe jurnaliştii şi umoriştii francezi în documentare, pentru a cunoaşte realităţile din ţara noastră.

Click aici pentu a citi continuarea și pentru a spune și tu: ce e mai grav? Că ne numesc francezii cerșetori sau că ne numește cerșetori ministrul nostru de externe?

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite