Camelia Voiculescu susţine că i-a fost spartă casa în weekend fără să i se fure nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa Cameliei Voiculescu a fost spartă FOTO Adevărul
Casa Cameliei Voiculescu a fost spartă FOTO Adevărul

Locuinţa Cameliei Voiculescu din Bulevardul Kiseleff, din Capitală, ar fi fost spartă în acest sfârşit de săptămână, a anunţat avocatul Gheorghiţă Mateuţ. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, din locuinţa acesteia nu s-ar fi furat niciun bun. Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliţiştii Secţiei 2, pentru tentativă de furt.

„Atunci când propietara s-a întors acasă (N.R-Camelia Voiculescu ) şi-a găşit uşile la dulapuri şi de la sertare închise, iar pe pat câteva bijuterii. Din locuinţă nu a fost sustras niciun bun. Ancheta este în desfăşurare“, au declarat pentru adevărul.ro surse din cadrul anchetei.

Avocatul Gheorghiţă Mateuţ a declarat luni că „în weekend s-a pătruns în mod ilegal prin efracţie în apartamentul Cameliei Voiculescu în condiţii absolut inexplicabile“. Mateuţ a mai spus că nu au fost găsite nici un fel de amprente, dar şi că nu a dispărut nimic din apartament.

Reamintim că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a început urmărirea penală pe numele fiicei lui Dan Voiculescu într-un dosar de şantaj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite