Dan Voiculescu, mesaj către adversarii săi: „Ştie o ţară întreagă că eu sunt miza reală pentru Traian Băsescu. Luptaţi deschis, nu hărţuiţi copiii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Voiculescu  a comentat  joi, într-o postare pe blogul său că fiica sa Camelia a fost chemată la Direcţia Naţinală Anticorupţie (DNA) la un an de la suspendarea lui Traian Basescu, „intr-un dosar în care presupusul făptuitor a fost eliberat cu mult timp în urmă“. Patronul Antenelor mai  susţine că „această acţiune este o provocare, din partea celor care nu îl pot ataca direct şi îi vizează familia“.

„Ştie o ţară întreagă că eu sunt miza reală pentru Traian Băsescu. Şi nu de ieri, de astăzi, ci de 8 ani, de când nu am vrut să îi subordonez trustul de presă pe care l-am fondat. În consecinţă, solicit celor care vor să se răzbune pentru o suspendare confirmată democratic prin votul a 87% dintre românii care s-au prezentat la vot, să aibă curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei“, punctează Voiculescu.

În articolul  de pe blogul său, cu titlul „Băsescu suspendat, Voiculescu anchetat“, există şi un mesaj „direct“ al patronului Trustului Intact.

„Dragii mei adversari,

Toata viaţa mi-am purtat singur războaiele. De fiecare dată am luptat deschis, anuntându-mi public şi transparent obiectivele. Spre deosebire de domnul Băsescu, eu nu am lăsat pe alţii să lupte în locul meu, nu m-am ascuns sub masa verde sau sub complicităţi instiţtionale. Şi nu o voi face nici acum.

Ştiu că legalitatea este ultima voastră grijă, aşa că nu mai pierdeţi vremea, nu o mai luaţi pe ocolite! Ştiţi cum mă numesc, nu mai lucraţi prin interpuşi! O ţară întreagă v-a înteles deja intenţiile.
Aşadar, atacaţi-mă direct! Înteleg că, dacă Basescu a fost suspendat, Voiculescu trebuie anchetat!

Dar măcar luptaţi deschis, nu hărţuiti copiii!“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite