Administraţia Naţională a Penitenciarelor caută 12 preoţi pentru închisorile din ţară. Alte 75 de posturi sunt scoase la concurs - LISTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: ANP
Imagine: ANP

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) caută 12 preoţi, 34 de psihologi, 22 de asistenţi sociali şi 19 educatori pentru 35 de penitenciare din ţară.  În total, ANP scoate la concurs 87 de posturi de poliţist de penitenciar pentru aceste specializări.

Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi 35 de unităţi subordonate scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 87 de posturi de ofiţer în cadrul sectorului reintegrare socială.

  • Ofiţer (psiholog) – 34
  • Ofiţer (asistent social) – 22
  • Ofiţer (educaţie) – 19
  • Preot - 12

Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor/ Penitenciarului/ Penitenciarului-Spital/ Centrului de Detenţie/ Centrului Educativ, secţiunea Carieră, ori la sediile unităţilor organizatoare. 

anp posturi libere 1
anp posturi libere 2

„Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu. Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic”, arată ANP.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite