Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Bucureşti. O persoană a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui, în care sunt implicate patru maşini. Cel puţin o persoană este rănită, spune Adrian Creangă, subcomisar de Poliţie.

UPDATE Circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A 2 Constanţa - Bucureşti, oprită în jurul orei 14.00, la kilometrul 13, în zona Glina, din cauza unui accident în lanţ în care au fost implicate patru autovehicule, a fost reluată după mai bine de o oră. La intrarea în Bucureşti, la această oră se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii Soarelui a fost reluată în jurul orei 15.00.

Potrivit sursei citate, din cauza unei coliziuni dintre patru autovehicule, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii Constanţa – Bucureşti este momentan oprită la km 13 (Glina). 

Poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul (spre Bucureşti) pe la kilometrul 15.

Poliţiştii rutieri au estimat că traficul rutier în zona unde a avut loc accidentul ar putea fi reluat în aproximativ jumătate de oră.

Ştire în curs de actualizare 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite