VIDEO Discuţie filosofică: mai ştim să fim cool?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Librăriile Adevărul şi Facultatea de Filosofie din cadrul Universitaţii bucureştene organizează miercuri, 19 iunie, de la ora 19.00, a doua ediţie a întâlnirilor organizate sub egida “Philo Cafe”, eveniment găzduit de Librăria Adevărul din Strada Doamnei nr. 27 -29 (vizavi de Spitalul Colţea).

Ca de obicei, moderatorul întâlnirilor filosofice va fi Cristian Iftode, lector universitar doctor la Facultatea de Filosofie. Invitaţii acestei ediţii de discuţii filosofice vor fi Emanuel Socaciu, lector universitar doctor la Facultatea de Filosofie, şi Laurenţiu Gheorghe, asistent universitar doctor la aceeaşi instituţie. Tema întâlnirii: „Fii cool!”.

De câte ori n-am auzit sfaturi de la cei din jurul nostru de genul: „fii cool!”, „intră în rând cu lumea!”, „nu te mai codi atât!”. Cu alte cuvinte ieşi din pielea ta şi intră în cea a unor personaje-tipar pe care societatea, cei din jurul tău, oameni de te miri unde, le-au construit şi le propun consecvent şi insistent majorităţii. Aşadar, ce trebuie făcut pentru a fi la modă? Ce e mai bine? Să-ţi laşi pielea la garderobă sau la Nufărul pentru a îmbrăca un costum despre care ştii sigur că nu te prinde? Sau să iei de la unul un papion, de la altul o pereche de ochelari de soare şi să continui să vezi lumea prin filtrul exclusiv al gândirii tale?

Răspunsurile vor veni, cu siguranţă, la dezbaterile din Librăria Adevărul, la evenimentul organizat cu sprijinul celor de la Dimello! (articol scris de Alexandru Catalan)

PROMO Dezbatere „Philo Cafe“, la Librăria Adevărul

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite