RIUF, târgul internaţional de universităţi, a dat startul înscrierilor pentru ediţia de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
RIUF, ediţia de toamnă 2014
RIUF, ediţia de toamnă 2014

RIUF (Romanian International University Fair) creează de 10 ani contextul potrivit în care tinerii români pot să primească răspunsurile la întrebările legate de universităţile internaţionale şi studiile în străinătate. Anul acesta cel mai mare târg de universităţi din ţară are loc în 3 oraşe:  Bucureşti (14-15 martie),  Cluj-Napoca (17 martie) şi Galaţi (19 martie).

RIUF dă startul înscrierilor pentru cea de-a XVI-a ediţie şi le propune tinerilor români să înceapă să îşi facă planurile pe mai departe, indiferent dacă se gândesc la un program de licenţă sau de master. Pentru a participa la eveniment, este necesară completarea unui formular de înscriere. Cei care s-au înscris online, vor avea oportunitatea de a rămâne permanent la curent cu toate informaţiile referitoare la programul şi activităţile din cadrul evenimentului.

 

Care ar fi principalele motive pentru care un tânăr ar trebui să participe la RIUF?

În primul rând, târgul îşi propune de fiecare dată să aducă în atenţia participanţilor cea mai variată gamă de oferte din domeniul educaţiei. De la unele dintre cele mai prestigioase universităţi din lume şi până la şcoli de limbi străine sau asociaţii studenţeşti, RIUF poate oferi o imagine de ansamblu asupra oportunităţilor educaţionale şi de dezvoltare personală de care pot beneficia participanţii.

Peste 80 de universităţi prezente la Bucureşti

Fie că este vorba de Marea Britanie, Danemarca, Olanda sau România, vizitatorii vor putea interacţiona cu expozanţii şi vor putea afla direct de la ei despre programele de studii disponibile, alături de informaţii utile care le pot uşura procesul de aplicare la universitatea dorită. Detalii despre taxe de şcolarizare sau modalităţi de finanţare, informaţii despre cursuri şi profesori direct de la studenţi internaţionali la universităţi de top – toate vor fi disponibile la RIUF.

La Bucureşti, în weekendul 14-15 martie, vor fi prezente peste 80 de universităţi din România şi din străinătate. 

Mai mult, în cazul în care cei care participă la eveniment îşi doresc să aplice pentru un program de studiu şi nu sunt hotărâţi ce vor să studieze sau au nevoie de mai multe informaţii, pot discuta cu unul dintre consilierii educaţionali prezenţi în cadrul târgului.

RIUF este cel mai mare târg de universităţi din România şi are o experienţă de 10 ani şi 15 ediţii. De-a lungul timpului, târgul a adunat peste 150 de expozanţi din 20 de ţări, iar anual sunt prezenţi peste 18.000 de vizitatori. RIUF aduce în faţa tinerilor cea mai mare ofertă de studii în străinătate, dar şi oportunitatea de a beneficia de consultanţă educaţională gratuită în cadrul târgului.

Mai multe informaţii se găsesc şi pe site-ul evenimentului, www.riuf.ro.

 

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite