Contestații Titularizare 2024. Până la ce oră pot contesta profesorii notele

0
Publicat:

Candidații care doresc să conteste rezultatele primite la Titularizare pot depune contestații la sediile Inspectoratelor Școlare Județene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) astăzi până la ora 21:00, respectiv miercuri, 24 iulie, până la ora 12:00.

FOTO Alina Mitran
FOTO Alina Mitran

Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 31 iulie.

Rezultatele concursului de Titularizare 2024 au fost publicate astăzi, 23 iulie, la ora 12:00, atât la sediile inspectoratelor școlare, cât și pe platforma online dedicată. Notele afișate sunt cele inițiale, înainte de contestații.

Repartizarea candidaților

Repartizarea candidaților pe posturile vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc în ședințele publice organizate de Inspectoratele Școlare între 1 și 6 august, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare. Pentru titularizare, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă. Pentru suplinire, angajare pe perioadă determinată, este necesară obținerea unei note de cel puțin 5. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite