Articol publicitar

Admitere 2021 - Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” - Bucureşti

0
0
Davila

Dacă ştii că vrei mai mult şi doreşti să faci ceva pentru a obţine ce meriţi cu adevărat, Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din Bucureşti este o oportunitate reală pentru tine.

 PROFESIA DE ASISTENT MEDICAL  - CARIERA ÎNGERILOR ÎN ALB 

  • Doreşti să schimbi vreun aspect al vieţii tale?
  • Ai obţinut ce ţi-ai propus până acum?
  • Consideri că meriţi mai mult?
  • Vrei să te bucuri de o carieră stabilă?

Înscrierea se adresează absolvenţilor de liceu, cu sau fără diplomă de Bacalaureat, fără limită de vârstă, conform Legii nr. 1/2011, Art. 44 (9). Admiterea se face pe baza unui interviu.

Davila

De ce să fii asistent medical?

- ai posibilitatea să îţi găseşti un loc de muncă în ţară şi în toată Europa;

- vei beneficia de numeroase oportunităţi de a profesa – cabinete, clinici, spitale de stat / private, servicii de urgenţă, centre de recuperare, farmacii;

- vei avea stabilitate financiară;

- vei avea un statut recunoscut în orice societate.

Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este cea mai mare instituţie de învăţământ preuniversitar sanitar particular din România, înfiinţată în anul 1990, sub coordonarea doamnei dr. Mioara Mincu, personalitate marcantă a medicinei româneşti.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniul Educaţiei pentru Sănătate, Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” pregăteşte asistenţi medicali pentru 3 calificări:

  • Asistent Medical Generalist
  • Asistent Medical de Farmacie
  • Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare
Davila

Certificatul de absolvire este eligibil internaţional.

Ceea ce diferenţiază Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” de celelalte şcoli de profil este preocuparea de a le oferi elevilor o pregătire la nivel european, prin programe educaţionale complexe.

În cei peste 30 de ani de activitate au trecut pragul şcolii zeci de mii de absolvenţi, care au beneficiat atât de o calitate deosebită a studiilor teoretice oferite de cadrele didactice de nivel înalt, cât şi de pregătirea practică derulată în cele mai variate unităţi medicale.

Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” derulează proiecte internaţionale în cadrul cărora elevii şcolii au posibiliatea de a participa la stagii clinice desfăşurate în spitale din cele mai performante sisteme de sănătate din Europa: Anglia, Finlanda, Suedia, Elveţia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Belgia, Spania, Italia etc. Din anul 1999, este singura şcoală din Bucureşti membru al Modulului European de Nursing (ENM), alături de şcoli şi universităţi de nursing din 17 ţări europene, în cadrul căruia organizează anual câte 3 schimburi de experienţă, oferind burse de studiu internaţional participanţilor. Derulează, de asemenea, parteneriate bilaterale cu universităţii şi colegii europene, precum şi proiecte europene de mobilitate în cadrul programului Erasmus+.

O preocupare importantă a Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” o constituie şi orientarea profesională şi creşterea angajabilităţii absolvenţilor. În acest sens, şcoala are parteneriate încheiate cu spitale de stat şi particulare din Bucureşti, lanţuri de farmacii şi centre balneo, care participă la pregătirea practică a elevilor, dar sunt şi viitori angajatori.

Viaţa de elev înseamnă şi numeroase activităţi extraşcolare, de voluntariat, concursuri, conferinţe, cursuri masterclass, excursii, Balul Bobocilor şi altele menite să te formeze personal şi profesional.

Te anunţăm de acum că cei 3 ani de şcoală nu vor fi întotdeauna uşori, dar noi ne vom strădui să-i facem cei mai frumoşi din viaţa ta! În permanenţă, o echipă profesionistă va fi alături de tine pentru a te sprijini!

Campania de Admitere 2021 continuă! Dacă ai chemare pentru a lucra cu oamenii în domeniul medical şi a face bine semenilor tăi, Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” îţi oferă cea mai bună opţiune pentru a-ţi urma vocaţia!

Davila
Davila

 Vei beneficia de:

-           Burse de studiu

-           Meditaţii gratuite pentru susţinerea examenului de bacalaureat

-           Schimburi internaţionale de experienţă

-           Cursuri gratuite de limbi străine

-           Cursuri Masterclass de specialitate

-           Stagii clinice în spitale de stat şi private din ţară şi străinătate

-           Oferte de locuri de muncă – peste 80% dintre elevii noştri se angajează imediat după absolvire, în ţară şi străinătate.

Continuarea studiilor liceale nu presupune în mod obligatoriu accesarea nivelului universitar, ci mai degrabă urmarea unor studii care să te pregătească pentru profesii care au căutare pe piaţa muncii. Acest lucru constituie şi explicaţia faptului că în Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” procentul elevilor care au absolvit o facultate a crescut în fiecare an. Faptul că absolvirea unei facultăţi nu le-a oferit  posibilitatea de a practica profesia pentru care s-au pregătit, îi determină pe tot mai mulţi absolvenţi cu studii universitare să se reorienteze către profesii cum este cea de asistent medical, cu foarte mare căutare pe piaţa muncii europene.

Studiile postliceale reprezintă o opţiune viabilă atât pentru absolvenţii de liceu cu Bacalaureat, cât şi pentru cei care nu au absolvit încă acest examen al maturităţii, oferindu-le acestora din urmă posibilitatea de continuare a educaţiei şi de a se califica într-o profesie.

Te aşteptăm în marea familie a Educatorilor pentru Sănătate!

Alege pentru viitorul tău! VINO SĂ TE FORMEZI CA ASISTENT MEDICAL  - CEA MAI CĂUTATĂ PROFESIE ÎN EUROPA!

Pentru mai multe informaţii accesează secţiunea Admitere: www.scoalacdavila.ro/admitere2021

Davila

INVESTIM ÎN EDUCAŢIE ŞI SĂNĂTATE

AVEM EDUCAŢIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN INIMĂ

ŞCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” BUCUREŞTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, Bucureşti – tel / fax: +4021.610.70.68;

contact@scoalacdavila.ro, www.scoalacdavila.ro

Mai multe - Educație

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite