VIDEO Jurnalist american: „Dacă Donald Trump va câştiga, îmi voi mânca editorialul“. Promisiunea a fost onorată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dana Milbank, un jurnalist de la „Washington Post“, a fost nevoit să mănânce pagina cu editorialul în care promitea că va face acest lucru în cazul în care excentricul miliardar Donald Trump va câştiga alegerile primare din tabăra republicană. Înregistrarea video cu această masă neobişnuită a fost publicată pe site-ul cotidianului american.

Acum şapte luni, Dana Milbank, deranjat de candidatura lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale americane, a promis să-şi „mănânce cuvintele“ dacă magnatul imobiliar cu remarci sexiste şi discurs xenofob va câştiga primarele republicane. Ţinând cont de faptul că Trump nu mai poate fi oprit din cursa pentru Casa Albă, fapt recunoscut cu jumătate de gură chiar şi de către cei mai aprigi critici ai săi din cadrul Partidului Republican, jurnalistul a fost nevoit să-şi respecte promisiunea.

Dana Milbank şi-a mâncat editorialul, dar într-o manieră extravagantă. El a solicitat ajutorul bucătarului şef al unui restaurant popular din Washington, care a pregătit o masă din opt feluri de mâncare şi o cafea, fiecare dintre ele conţinând bucăţi din pagina cu editorialul lui Milbank. Pentru a elimina orice îndoială asupra ţinerii promisiunii, masa neobişnuită a fost transmisă în direct pe site-ul „Washington Post“.

„Nu este greu să-mi mănânc cuvintele“, a spus jurnalistul la sfârşitul înregistrării.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite