Un tânăr a aflat că ar fi murit. Familia primise certificatul de deces și urna cu cenușă. Ce s-a întâmplat? VIDEO

0
Publicat:

Tyler Chase, un tânăr din Oregon - SUA, a rămas consternat când a descoperit că a fost declarat mort de către medicii legiști. Familia sa primise o urnă cu cenușa necunoscutului și un certificat oficial de deces, potrivit Daily Mail Online.

Bărbatului, în vârstă de 23 de ani, i-a fost furat portofelul la un centru de reabilitare pentru droguri, iar când hoțul a murit din cauza unei supradoze de droguri a fost identificat greșit ca fiind Chase, după un act de identitate temporar găsit asupra acestuia.

Declarat mort în urma unei supradoze de droguri

Pe 11 septembrie 2023, Tyler Chase a fost declarat mort în urma unei supradoze de droguri, după ce trăia de câteva luni într-un program de recuperare.

Anterior, tânărul se luptase pe străzi cu abuzul de substanțe și nu mai avusese contact cu familia sa de ani de zile.

Tyler Chase. FOTO KPTV Fox Oregon
Tyler Chase. FOTO KPTV Fox Oregon

Chase a aflat de bizara situație când a constatat că ajutoarele sale de asistență alimentară nu erau active deoarece fusese declarat „mort".

Oficialii au recunoscut că au făcut o mare greșeală

A mers la Departamentul de Servicii Umane pentru clarificări, unde angajații confuzi l-au interogat și au cerut să-i vadă actul de identitate

Oficialii au recunoscut că au făcut o mare greșeală.

Confuzia a inspirat schimbarea protocoalelor de declarare a morții de către biroul medicului legist al comitatului Multnomah.

Amintim că, în urmă cu trei ani, o familie avut un adevărat şoc când a descoperit că o rudă, un bărbat de 40 de ani, pe care credeau că l-au îngropat în urmă cu patru luni, este cât se poate de viu.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite