Un fost poliţist a aşteptat 20 de ani pentru a se răzbuna pe un renumit cardiolog american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost poliţist american a fost dat în căutare de către forţele de ordine după ce a ucis un renumit cardiolog american, răzbunându-se, la mai bine de 20 de ani, pentru că mama acestuia a murit pe masa de operaţie a medicului, relatează BBC.

Joseph James Pappas, în vârstă de 62 de ani, a fost dat în căutare de către poliţişti pentru că l-a împuşcat pe cardiologul Mark Hauskneck în timp ce aceştia se plimbau cu bicicleta.

Hausknecht, care în trecut l-a tratat şi pe fostul preşedinte american George Bush senior, a fost ucis în plină zi în timp ce se deplasa cu bicicleta la locul de muncă.

Pappas a lucrat aproximativ 30 de ani ca ofiţet de poliţie.

„Se pare că duşmănia bărbatului a ţinut mai bine de 20 de ani. Suntem siguri că el este ucigaşul. Acest om (n.red.: Pappas) este periculos şi capabil”, a declarat şeful poliţiei din Houston.

Forţele de ordine au emis un mandat de arestare pentru Pappas, care, potrivit autorităţilor, este posibil să încerce să se sinucidă având în vedere mesajele pe care le-a trimis în ultimele zile.

Poliţiştii au început să-l caute după ce au primit un pont anonim. Miercuri dimineaţa ofiţerii i-au percheziţionat locuinţa din Westbury, Texas, vecinii precizând că Pappas stă în aceeaşi casă în care a crescut alături de părinţii săi.

Imagine indisponibilă

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum un ciclist care mergea în spatele cardiologului în vârstă de 62 de ani l-a depăşit, apoi s-a întors şi l-a împuşcat de două ori în apropierea unui şantier.

Conform forţelor de ordine, Pappas a plănuit de multă vreme crima, în timp ce presa locală scrie că anterior bărbatul a postat mai multe anunţuri online pentru a vinde lucruri din casă, printre care un pistol şi o puşcă.

Spitalul în care Hausknecht a lucrat timp de aproape 30 de ani a precizat într-un comunicat de presă că toţi angajaţii „sunt în şoc pentru uciderea fără sens a unuia dintre colegii noştri”.

Oficialii locali au declarat că nu sunt siguri ce l-au determinat pe bărbat să-l omoare pe Pappas la atâţia ani distanţă de la moartea mamei sale.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite