Un club erotic exclusivist din New York organizează prima sa mega-orgie după pandemie. Cât costă şi cine are acces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un club erotic exclusivist din Manhattan va ţine prima megapetrecere după pandemie FOTO SHUTTERSTOCK
Un club erotic exclusivist din Manhattan va ţine prima megapetrecere după pandemie FOTO SHUTTERSTOCK

Un club erotic exclusivist din Manhattan pregăteşte un bal mascat dezlănţuit cu 80 de oaspeţi, cu respectarea unor măsuri sanitare stricte, inclusiv măşti ce vor face parte din ţinută, relatează Daily Beast.

SNCTM (Sanctum) şi-a programat petrecerea ultra-VIP pentru 15 mai, cu patru zile înainte de ridicarea oficială a majorităţii  restricţiilor la New York, şi va avea 80 de oaspeţi aleşi pe sprânceană. Biletele pentru un acces exclusivist se ridică la 8.000 de dolari americani.

Serata se ţine la o proprietate de lux cu trei etaje din centrul Manhattanului şi este prezentată ca „o experienţă neasemuită cu un fabulos teatru erotic şi oportunitatea de a explora dorinţele intime fără teama de a fi judecat. Suntem o societate a unor libertini cu aceleaşi vederi şi standarde înalte de stil şi gust. Promovăm desfătarea nereţinută cu respectarea unei singure reguli de aur : consimţământul.

Potrivit lui Robert, mangerul clubului, petrecerea va marca „marea revenire a clubului” după ce pandemia a anulat evenimentele de anul trecut şi clubul s-a redeschis doar pentru două serate restrânse cu câte circa 30 de oaspeţi şi teste rapide pentru COVID-19 la intrare.

Şi de data asta invitaţii au acces doar cu un test negativ efectuat în prealabil sau dovada vaccinării - personalul va purta mască, la fel şi oaspeţii, deşi în cazul celor din urmă va fi asortată la ţinută  - obligatoriu smoching, în cazul bărbaţilor şi rochii şi lenjerie, al femeilor.

„Avem performanţe elaborate pregătite special pentru acest eveniment şi modele extrem de frumoase - devotate cum le spunem noi - care vor da tonul erotic al nopţii”, a explicat Robert, precizând că spectacolele vor fi „sexuale”.

Taxa de intrare este între 500 şi 8.000 de dolari americani, pentru VIP-uri. Membrii clubului pot lua parte, contra unei sume maxime de 50.000 de dolari, la un circ itinerant.

Spectacolul este sold out.

SNCTM a fost fondat în 2013 pornind de la mici cluburi de noapte din raza Los Angelesului şi ulterior evenimente private pe bază de invitaţii.

În 2019, afacerea a fost vândută unui fond de investiţii, care organizează baluri mascate la proprietăţi somptuoase din Moscova, Kiev, Mexic, Londra, New York, Miami şi Los Angeles. Petrecerile au atras o seamă de nume celebre de la modele, actori, oameni de afaceri la producători de film.

Criteriul care primează este cel estetic - invitaţii trebuie să arate foarte bine, scrie Daily Beast.

Oaspeţii sunt aleşi pe baza unei studieri riguroase a aplicaţiilor constând într-un chestionar cu istoricul personal - ocupaţie şi de ce şi-ar dori să ia parte la aceste petreceri. Este o primă evaluare, după care are loc un interviu video cu personalul.

„Aspectul estetic este criteriul principal al evaluării noastre, pentru că ne dorim oameni frumoşi fizic la petrecerile noastre. Suntem vizitaţi frecvent de vedete. Cred că doar una din ele a fost acolo doar pentru cercetare, dar majoritatea se află acolo pentru a petrece o noapte plăcută”, spune Robert.

Un reporter Daily Beast povesteşte ce a văzut acolo în 2015.Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex  oral, şi alţi trei tineri care fac sex în trei. Sunt doar parţial sau foarte puţin dezbrăcaţi. Priveliştea cea mai şocantă a fost a unui bărbat al cărui penis era electrocutat cu un pistol cu electroşocuri.

„A fost un an dificil pentru mulţi oameni aşa că sunt bucuroşi să se întoarcă aici”, a spus Robert.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite