Trump i-a adus un omagiu lui Hillary Clinton, aplaudată în picioare la prânzul de la Capitoliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Donald Trump s-a declarat onorat, vineri, într-o alocuţiune la prânzul de la Capitoliu, de faptul că rivala sa înfrântă în cursa pentru Casa Albă, Hillary Clinton, a asistat la ceremonia de învestire, relatează The Associated Press şi CNN.

Aleşii republicani şi democraţi prezenţi la acest prânz s-au ridicat în picioare şi au aplaudat-o pe Clinton, pe care Trump a invitat-o să se ridice de la masă.

Potrivit CNN, Clintonii au stat la aceeaşi masă cu Tiffany, fiica preşedintelui.

Hillary şi soţul său, fostul preşedinte democrat Bill Clinton au asistat la învestire alături de membrii familiei Trump.

Preşedintele a spus că are ”mult respect faţă de aceste două persoane”.

În timpul campaniei însă, el a spus în mai multe rânduri că Hillary Clinton merită să fie la închisoare din cauza problemelor ei cu serverul privat de e-mail pe care l-a folosit pe când era secretarul de Stat în primul mandat al fostului preşedinte Barack Obama.

De asemenea, Trump le-a invitat pe femeile care l-au acuzat pe Bill Clinton de hărţuire sexuală să asiste la una dintre dezbaterile prezidenţiale.

Pe de altă parte, tot vineri, Trump i-a salutat atât pe Hillary, cât şi pe Bill Clinton, în drum către prânzul de la Capitoliu, scrie CNN.

Preşedintele s-a întins peste masă, i-a strâns mâna lui Hillary Clinton şi a spus ”îţi mulţumesc că ai venit”, potrivit postului.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite