Tată ucis în fața familiei, după ce a ținut deschisă ușa unui lift pentru un grup de femei

0
0

Un tată din Detroit - SUA a fost împușcat mortal de un bărbat pentru că a lăsat un grup de femei să intre primele într-un lift. Atacatorul l-a ucis în fața familiei sale, potrivit presei locale, citată de Insider.com.

image

Incidentul în care Ariel Harris, în vârstă de 29 de ani, tată a doi copii, a fost omorât, a avut loc pe 27 noiembrie, la o petrecere și s-a întâmplat după ce acesta a ținut liftul pentru un grup de femei, în fața unui alt bărbat.

Între suspectul înarmat - identificat ca fiind Gayelon Spencer, potrivit Fox 2 Detroit - și Ariel Harris a început o dispută. Harris a fost împușcat de individ chiar în fața fratelui său și a mamei copiilor săi, potrivit postului de televiziune.

„Fiul meu a fost un gentleman”

Ofițerii de la Departamentul de Poliție din Detroit l-au transportat de urgență  la un spital local, unde a fost declarat mort, potrivit declarațiilor făcute ulterior postului ABC 7 din Detroit de fratele lui Ariel Harris, Cameron.

„Fiul meu a fost doar un gentleman, lăsând femeile să urce primele în lift. Și tu îl omori pentru asta?", a spus mama victimei, Rosalind Hearst, potrivit sursei citate.

Departamentul de Poliție din Detroit a publicat a doua zi o fotografie a suspectului, urmată de o înregistrare video cu individul intrând într-un lift, purtând o jachetă de piele și ochelari, în speranța că cineva îl va recunoaște. Așa a și fost identificat.

Ancheta în acest caz este în curs de desfășurare, iar Poliția din Detroit îl caută încă pe Gayelon Spencer. 

Tragedii similare

Amintim că în noiembrie 2022, rapperul Takeoff (28 de ani), membru al trupei Migos, a fost împușcat mortal pe o pistă de bowling din Houston. 

În vara acestui an, un bărbat a împuşcat şi ucis două femei în parcarea unei biserici din statul american Iowa şi apoi a îndreptat arma spre el însuşi, adăugând încă trei morţi la bilanţul unei serii de împuşcături care zguduiseră Statele Unite.

 

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri