Republicanul Ron DeSantis şi-a lansat campania pentru Casa Albă cu probleme tehnice VIDEO

0
Publicat:

Republicanul Ron DeSantis s-a declarat miercuri candidat la Casa Albă pentru a orchestra "marea revenire a Americii".

Ron DeSantis s-a lansat în cursa pentru Casa Albă
Ron DeSantis s-a lansat în cursa pentru Casa Albă

"Candidez la prezidenţiale pentru a conduce marea revenire a Americii", a declarat guvernatorul Floridei într-o înregistrare video publicată pe contul său de Twitter.

Perceput drept principalul rival al lui Donald Trump în cursa pentru desemnarea candidatului republican la alegerile prezidenţiale, el urma să vorbească atunci într-un interviu cu Elon Musk, proprietarul şi şeful Twitter, în direct pe platformă, scrie Agerpres.

Însă discuţia nu a început la timp: vocea miliardarului şi cea a moderatorului, omul de afaceri republican David Sacks, au fost auzite, dar întrerupte de lungi tăceri.

"Avem un număr uriaş de persoane online, aşa că serverele se chinuie puţin ca să ţină pasul", a declarat Elon Musk.

"Realocăm capacitatea informatică pentru a gestiona sarcina, este chiar o nebunie", a adăugat el înainte ca Twitter Space (lounge-ul audio al reţelei sociale) să tacă din nou.

În acelaşi timp, contul lui Joe Biden a postat sarcastic pe Twitter "acest link funcţionează", cu un link către site-ul său de campanie pentru realegerea la preşedinţie.

La aproximativ 25 de minute după ora anunţată, conversaţia prezentată drept "istorică" de David Sacks a început în sfârşit din nou.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite