Reacția bizară a unui șofer din SUA după ce a lovit 20 de bicicliști și a ucis doi dintre ei

0
Publicat:

Un șofer care a intrat în 20 de bicicliști, provocând moartea a doi dintre ei, s-a filmat plângând la doar câteva momente după incident, conform Daily Mail.

Pedro Quintana-Lujan
Pedro Quintana-Lujan nu a sunat la 911 după accident. Foto Captură video YouTube

Este vorba despre Pedro Quintana-Lujan, care se confruntă cu 11 acuzații de infracțiuni minore pentru accidentul care a avut loc în luna februarie a anului trecut. 

El a declarat în fața oamenilor legii că volanul i s-a blocat cu câteva momente înainte de impact pe podul Cotton Lane din Goodyear, Arizona. 

Incidentul s-a soldat cu rănirea mai multor persoane și cu moartea a doi bicicliști: David Kero, în vârstă de 65 de ani, și Karen Malisa, de 61 de ani. 

În prezent, a apărut un videoclip în care Quintana-Lujan, care a fost realizat la câteva secunde după accident, îi transmite soției sale: „Am omorât pe cineva". 

În materialul video obținut de ABC15, care pare să fie destinat soției sale, se vede cum șoferul încearcă să rostească cuvinte printre suspine. 

„Iubito, sunt speriat, iubito. Am lovit o mulțime de oameni, iubito”, afirmă el în materialul video cu pricina. „Iubito, am omorât pe cineva, iubito”, mai spune bărbatul. 

Ulterior, el a îndreaptat camera pentru a-i arăta acesteia dezastrul de pe șosea. 

O anchetă a National Transportation Safety Board a arătat că Quintana-Lujan a dat două telefoane după accident, unul către soția sa și unul către tatăl său. 

Potrivit raportului, apelul la 911 nu figura în istoricul convorbirilor. Serviciile de urgență au fost sesizate de un martor și de trei dintre victime. În plus, șoferul, conform aceluiași raport, consumase alcool și marijuana cu o seară înainte de accident, însă nu a fost considerat a fi sub influența băuturilor alcoolice. 

Biciclistul Clay Wells, unul dintre cei grav răniți, a avut nevoie de ceva timp pentru a se pune pe picioare. În opinia sa, biroul procurorului din comitatul Maricopa a dezamăgit victimele în felul în care a procedat la urmărirea penală a lui Quintana-Lujan. 

Procurorul Rachel Mitchell a declarat anterior că, din pricina lipsei de probe, nu va continua urmărirea penală. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite