Povestea băieţelului dispărut care spune că a supravieţuit două nopţi în pădure pe un frig pătrunzător datorită unui urs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casey Hathaway, pe patul de spital, după două nopţi petrecute în pădure pe un frig pătrunzător FOTO WRAL
Casey Hathaway, pe patul de spital, după două nopţi petrecute în pădure pe un frig pătrunzător FOTO WRAL

Casey Hathaway, un băieţel de trei ani, a supravieţuit miraculos în cele trei zile de dispariţie datorită „amicului său din pădure“, un urs, relatează presa americană.

Dat dispărut marţi, după ce s-a jucat în grădina buncicii sale împreună cu doi copii, Casey Hathaway a fost găsit abia joi spre vineri seară într-o stare de „uşoară hipotermie“ la minus şase grade Celsius.

Eforturile pentru găsirea lui au fost imense, implicând poliţişti, elicoptere, drone şi numeroşi voluntari într-o pădure plină de urşi bruni.

Mulţi nu mai credeau că poate fi găsit, iar căutările au fost întrerupe din cauza vremii nefavorabile.

Într-un final, a fost găsit plângând de o mână de oameni convinşi că mai e în viaţă.

Fiind întrebat cum a reuşit să reziste frigului pătrunzător, băieţelul a declarat că a fost ajutat de un „amic din pădure“, şi anume un urs, care i-a stat alături.

Cu toate că nu crede în această versiune, şeriful regiunii a comentat: „Este un supravieţuitor. Salvatorii au fost nevoiţi să urmeze un drum plin de tufişuri şi cu apă care le ajungea până la brâu. (...) A scăpat doar cu câteva zgârieturi şi nu a cerut decât apă şi pe mama sa“.

„El spune că şi-a petrecut timpul cu un urs în cele două zile. Dumnezeu i-a trimis un prieten pentru a-l ţine în siguranţă. Miracolele chiar se întâmplă“, a comentat o mătuşă de-a micuţului pe Facebook.

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri