O femeie dată dispărută în 2020 a fost găsită în viaţă într-o pădure. Cum a reuşit să supravieţuiască VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a trăit în pădure din noiembrie şi a supravieţuit cu iarbă şi muşchi
Femeia a trăit în pădure din noiembrie şi a supravieţuit cu iarbă şi muşchi

O femeie în vârstă de 47 de ani, dată dispărută în noiembrie 2020, a fost găsită, duminică,  în viaţă, într-o pădure din Utah, unde trăia într-un cort şi se hrănea cu iarbă şi muşchi. Autorităţile cred că femeia a ales în mod voluntar să se mute în Diamond Fork Canyon.

Autorităţile au început să o caute pe femeie în noiembrie 2020, după ce oficialii serviciului forestier din SUA i-au găsit maşina abandonată în camping.

Detectivii au adunat informaţii „care sugerau că femeia s-ar putea lupta cu provocările legate de sănătatea mintală”, iar duminică, când ofiţerii s-au întors în zona Diamond Fork cu o dronă pentru a încerca să-şi dea seama dacă femeia era încă în preajmă, au dat de cortul instalat de ea, scrie publicaţia locală fox13now.com.

Iniţial au crezut că este vorba de un cort abandonat, ”până când fermoarul cortului s-a deschis şi femeia a ieşit la ei”.

„Acum credem că ea a ales cu bună ştiinţă să rămână în zonă încă din noiembrie 2020”, se mai arată în comunicatul oficial.

Autorităţile au dus-o pe femeie la un spital din apropiere pentru o evaluare a sănătăţii mintale, dar au spus că este posibil ca ea să aleagă să se întoarcă în pădure.

„Vrem să fim clari că, deşi mulţi oameni ar putea alege să nu trăiască în circumstanţele şi condiţiile pe care le-a făcut această femeie, ea nu a făcut nimic împotriva legii”, a concluzionat comunicatul departamentului de poliţie.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite