Nepoata lui Robert Kennedy a murit la numai 22 de ani. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nepoată în vârstă de 22 de ani a lui Robert F. Kennedy a fost găsită moartă la locuinţa familiei din Hyannis Port, Massachusetts, relatează New York Times.

Potrivit ziarului, numele victimei este Saoirse Kennedy Hill, nepoată a lui Robert Kennedy şi a lui Ethel Kennedy, decana de vârstă a familiei, care are 91 de ani.

"Inimile noastre sunt zdrobite de pierderea iubitei noastre Saoirse. Viaţa ei a fost plină de speranţă, promisiuni şi dragoste", precizează familia Kennedy într-un comunicat trimis media locale.

Comunicatul o citează pe bunica victimei cu afirmaţia "lumea este mai puţin frumoasă astăzi".

Un echipaj de urgenţă a fost chemat pe proprietatea din Hyannis Port joi după-amiază şi tânăra a fost transportată la Cape Cod Hospital, unde a fost pronunţat decesul, potrivit New York Times.

Hill era studentă la Colegiul Boston, unde studia comunicarea. Ziarul mai scrie că tânăra s-a luptat cu o boală mentală când era studentă la o şcoală privată din Massachusetts, în 2016.

Ethel Kennedy a trecut printr-o serie de tragedii, printre care asasinarea soţului ei şi moartea prematură a doi dintre 11 copii ai lor, aminteşte Reuters.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite