Locuitorii din New York au umplut internetul cu anunțuri de vânzări de case ca să scape de „apocalipsă” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceața provocată de incendiile de vegetație și cerul roșu din New York City îi determină pe locuitori să caute modalități de a părăsi definitiv orașul.

Căutările pe Google pentru "vinde-mi casa rapid" au crescut miercuri cu 2.147%, în condițiile în care calitatea aerului din Big Apple a devenit una dintre cele mai proaste din lume, potrivit unei analize realizate de compania de rezervare de unități de depozitare FindStorageFast.

Datele disponibile în mod public pe Google Trends arată o creștere bruscă a interesului de căutare pentru această expresie, potrivit insider.com.

Interesul de căutare al newyorkezilor pentru "vinde-mi casa" și "vinde casa" a crescut de patru ori pe Google în aceeași zi, conform analizei FindStorageFast.

Termenul "purificator de aer" a înregistrat, de asemenea, o creștere de 2.418% a popularității în New York, potrivit firmei.

"Pe măsură ce piața imobiliară devine o provocare mai mare în America, va fi interesant de văzut dacă acest vârf se traduce în mai multe anunțuri și vânzări și ce poate însemna acest lucru pentru piața imobiliară a orașului pe termen lung", a declarat D'Arcy Hunter, CEO și fondator al FindStorageFast, în cadrul analizei.

Incendiile de vegetație din Canada au acoperit nord-estul țării cu un smog periculos care a dus indicele de calitate a aerului din New York City la aproape 400, făcând aerul periculos de respirat.

Smogul a devenit atât de intens încât a fost surprins înghițind complet orizontul Manhattanului în portocaliu, oferind locuitorilor o imagine a ceea ce înseamnă să trăiești în unele dintre cele mai poluate orașe din lume.

Orașe precum New Jersey, Philadelphia, Washington D.C. și Boston au fost, de asemenea, afectate de o scădere bruscă a calității aerului.

Prețul mediu al unei case în New York este de 648.302 dolari, în creștere cu 2,7% față de anul trecut, potrivit Zillow. Chiria medie în iunie este de 3.650 de dolari pe lună în acest stat, o creștere de aproximativ 350 de dolari față de aceeași lună a anului trecut, potrivit statisticilor companiei.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite