Accidentul cu elicoptere militare în Alaska, soldat cu trei soldaţi morţi şi unul rănit | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două elicoptere de atac ale armatei americane s-au prăbuşit joi în timpul unui zbor de antrenament în Alaska (nord-vestul Statelor Unite), a anunţat armata SUA.

UPDATE: Trei militari americani au murit şi un altul a fost rănit în coliziunea în zbor între două elicoptere de atac care se întorceau de la un antrenament în Alaska, în nord-vestul SUA, a anunţat armata americană, transmit Reuters şi AFP.

Doi militari au fost declaraţi morţi la locul accidentului, iar un al treilea a murit în drum spre spital, a precizat într-un comunicat divizia a 11-a aeropurtată a US Army.Elicopterele implicate în accident erau aparate AH-64 Apache de la baza Fort Wainwright.

***

Cele două elicoptere Apache AH-64 "s-au prăbuşit astăzi în apropiere de Healy, în Alaska, în timp ce se întorceau de la un zbor de antrenament", a declarat Divizia 11 Aeropurtată a Armatei SUA, potrivit unui comunicat, scrie Agerpres.

"Salvatorii sunt la faţa locului. Incidentul este în curs de investigare şi mai multe informaţii vor fi dezvăluite odată ce vor fi disponibile", a indicat sursa citată.

La sfârşitul lunii martie, nouă soldaţi au murit în prăbuşirea a două elicoptere Black Hawk ale armatei americane în timpul unui exerciţiu de zbor de noapte în Kentucky (centru-est).

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite