Cascadorii râsului la Vaslui. Un bărbat presupus înecat a fost găsit la umbra unui pom, „aburit” de Bachus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Andrei Luca / Adevărul
FOTO: Andrei Luca / Adevărul

Bărbatul aflat în stare de ebrietate nu a mai revenit în locul în care se afla la pescuit împreună cu prietenul său, iar acesta s-a speriat şi a anunţat rudele, crezând că vasluianul s-a înecat.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost dat dispărut în apele râului Prutuleţ, în timp ce înota, de către prietenul său, cu care se afla la pescuit. La faţa locului au fost trimise echipaje de pompieri şi de ambulanţă, pentru a-l căuta şi a-l salva de la înec pe bărbatul dat dispărut. 

După câteva minute de căutări, pompierii l-au găsit pe bărbat odihnindu-se la umbra unui pom, aflându-se sub influenţa alcoolului. 

„S-a intervenit în urma unui apel la 112 care anunţa dispariţia unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din Fălciu. Au fost trimise echipaje de pompieri şi o ambulanţă SAJ tip B2, cu asistent medical de la Murgeni. Acesta a fost găsit în stare de ebrietate pe malul râului, spunând că este obosit de la înotat. Solicitarea fusese făcută de un bărbat din judeţul Dâmboviţa, care fusese anunţat de un coleg de pescuit al presupusei victime”, a transmis Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt SAJ Vaslui. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Propaganda de tip sovietic a lui Putin: România a „ocupat” Basarabia

Oraşul unde un metru cub de apă e mai scump decât benzina. „E bătaie de joc faţă de omul de rând, legea e pentru ei”

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite